Fenerbahçe Ç.Rizespor maçı canlı şifresiz veren yabancı kanallar! FB Rizespor maçı şifresiz bedava ücretsiz izleme yolları! Canlı nasıl izlenir?

Süper Lig'in 15. haftasında bu akşam Fenerbahçe Ç.Rizespor maçı oynanacak. Zorbay Küçük'ün yöneteceği maç Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Son 6 maçta sadece 1 galibiyet elde edebilen Kanarya Ç.Rizespor maçında tüm kozlarını kullanacak. Futbolseverler maçı canlı, HD ve kesintisiz izlemek için araştırmalara koyuldu. İşte Fenerbahçe Ç.Rizespor maçı canlı şifresiz veren yabancı kanallar! FB Rizespor maçı şifresiz bedava ücretsiz izleme yolları! FB Çaykur Rizespor canlı nasıl izlenir?

Giriş Tarihi 05 Aralık 2021, 18:13 Güncelleme 05 Aralık 2021, 18:13
Fenerbahçe Ç.Rizespor maçı canlı şifresiz veren yabancı kanallar! FB Rizespor maçı şifresiz bedava ücretsiz izleme yolları! Canlı nasıl izlenir?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 24 puanla 4. sırada yer alan Fenerbahçe ligin son sırasında yer alan Karadeniz takımı Çaykur Rizespor'u bu akşam sahasında ağırlayacak. Rizespor bugünkü mücadeleden puan toplamak isterken Fenerbahçe ise lig sırasını değiştirmek ve şaha kalkmak için varını yoğunu bu maça verecek. Heyecanlı geçmesi beklenen maç hakkında sporseverler canlı şifresiz veren yabancı kanalları araştırıyor. İşte Fenerbahçe Ç.Rizespor maçı canlı şifresiz veren yabancı kanallar! FB Rizespor maçı şifresiz bedava ücretsiz izleme yolları!

FB Ç.RİZESPOR MAÇININ 11'LERİ

Fenerbahçe: Berke Özer, Min-Jae Kim, Attila Szalai, Marcel Tisserand, Miguel Crespo, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Diego Rossi, Mesut Özil, Mergim Berisha

Yedekler: Ertuğrul Çetin, Serdar Aziz, Josa Sosa, Max Meyer, Dimitrios Pelkas, Serdar Dursun, Muhammed Gümüşkaya, Arda Güler, Nazım Sangare, Burak Kapacak

Çaykur Rizespor: Gökhan, Baiano, Selim, Holmen, Cemali, Djokovic, Sabo, Boyd, Boldrin, Umar, Pohjanpalo

FENERBAHÇE ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA, CANLI NASIL İZLENİR?

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı 5 Aralık 2021 saat 19.00'da gerçekleştirilecek. Maçın hakemi Zorbay Küçük olacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı naklen yayınlanacak. Maçta Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Atilla Karaoğlan'ın görev yapacağı açıklandı.

TÜRKİYE SÜPER LİG PUAN DURUMU

1-Trabzonspor 33

2-Hatayspor 26

3- Konyaspor 26

4-Alanyaspor 24

5- Fenerbahçe 23

RİZE DIŞARDA KAYIP

Yukatel Kayserispor ve Göztepe ile de berabere kaldı. Söz konusu maçlarda 8 kez fileleri havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 11 gole engel olamadı. Hedef bu akşam kötü gidişe son verip yeni bir çıkış başlatmak.

10 puanla ligin son sırasında yer alan konuk Çaykur Rizespor'da de hedef aynı... Ancak yeşil-mavili takım ligde bu sezon deplasmanda oynadığı 7 maçın tamamını kaybetti. Bu karşılaşmalarda 19 gol yiyen Karadeniz ekibi, 4 gol atabildi.

FENERBAHÇE'DE 5 EKSIK

Sarı-Lacıvertli ekipte tedavileri süren Altay Bayındır ile Enner Valencia, Göztepe maçında bu sezon ligdeki 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Miha Zajc, aynı karşılaşmada ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Filip Novak ile rakip takım oyuncusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK'dan 2 maç men cezası alan İrfan Can Kahveci bugün forma giyemeyecek.

25

İki takım arasında oynanan 40 maçın 25'ini Fenerbahçe, 7'sini Çaykur Rizespor kazandı. İstanbul'da yapılan müsabakalarda sarı-lacivertli takım galibiyetlerde 15-2 üstün.

79

Sarılacivertli takım 79 kez fileleri havalandırdı, Rize ekibi ise 40 gol kaydetti. Kanarya geçen sezon Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-1, Kadıköy'de ise 1-0 mağlup etti.