Luka Jovic Real Madrid'den ayrılık sinyali verdi! Galatasaray'ı sosyal medya hesabından takibe aldı!

Real Madrid’de forma şansı bulamayan Jovic’in Instagram’dan G.Saray’ı takibe alması büyük heyecan yarattı. Sarı- Kırmızılılar’ın Sırp forveti kiralamak için hamle yapacağı iddiası ortaya atıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2021 Güncelleme 04 Aralık 2021, 07:00
Luka Jovic Real Madrid’den ayrılık sinyali verdi! Galatasaray’ı sosyal medya hesabından takibe aldı!

İÇİNDEKİLER

Devre arasında forvet transferini gündemine alan Galatasaray'da dün heyecan verici bir gelişme yaşandı. Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Luka Jovic, Sarı-Kırmızılılar'ı Instagram üzerinden takibe başladı. Bu hamle özellikle sosyal medyada transfer hamlesi olarak yorumlandı.



SERVET ÖDENDİ
İspanya'da fazla forma şansı bulamayan 23 yaşındaki Jovic'in devre arasında takımdan ayrılabileceği konuşuluyordu. İddialara göre Galatasaray, Real Madrid'e genç forvet için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmaya hazırlanıyor. 2019 yılında tam 63 milyon Euro karşılığında Eintracht Frankfurt'tan İspanyol devine transfer olan Jovic beklentilerin çok altında kaldı.



GOL ATAMADI
Geçen sezonu eski takımında kiralık olarak geçiren Sırp golcü bu sezon Real Madrid'te 8 maçta sadece 106 dakika süre alabilirken gol atamadı. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Jovic'i tamamen gözden çıkardığı ve Real Madrid'in ara transfer döneminde tekliflere açık olduğu ifade ediliyor.



R.Madrid'ten ayrılması gündemde olan Luka Jovic'in Instagram'dan G.Saray'ı takibe alması gündeme bomba gibi düştü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN