Fenerbahçe'de Rogon'un zorlaması ile transfer edilen Max Meyer gözden çıkarıldı

Sezon başında menajerlik şirketi Rogon’un zorlaması ile transfer edilen Max Meyer gözden çıkarıldı. Alman oyuncudan kulüp bulması istendi. Rogon 4 kulüple görüştü ama sonuç alamadı.

Giriş Tarihi:
Fenerbahçe'de Rogon'un zorlaması ile transfer edilen Max Meyer gözden çıkarıldı

Fenerbahçe'de Alman futbolcu Max Meyer'e kulüp bulması istendi. Sezon başında menajear Rogon'un zorlamasıyla Sarı-Lacivertil kulübe tansfer edilen Max Meyer gözden çıkartılmış durumda.

Bir türlü istenilen katkıyı veremeyen Alman futbolcunun kendisinden kulüp bulunması istendi. Böylece devre arasında yabancı transferi için kontenjan açılması planlandı. Devreye Max Meyer'in menajeri Rogon girdi ve 4 kulüple görüşme yaptı. Ancak yapılan görüşmelerde hiçbir kulüpten olumlu yanıt alınamadı.

Max Meyer'e kulüp bulunması için görüşmelerin decvam ettiği öğrenildi. Meyer ligde ve Avrupa'da 4 maçta toplam 120 dakika süre aldı. Alman orta saha oyuncusunun performansı yeterli bulunmadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.