Fenerbahçe'de Rogon'un zorlaması ile transfer edilen Max Meyer gözden çıkarıldı

Sezon başında menajerlik şirketi Rogon’un zorlaması ile transfer edilen Max Meyer gözden çıkarıldı. Alman oyuncudan kulüp bulması istendi. Rogon 4 kulüple görüştü ama sonuç alamadı.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Fenerbahçe'de Rogon'un zorlaması ile transfer edilen Max Meyer gözden çıkarıldı

Fenerbahçe'de Alman futbolcu Max Meyer'e kulüp bulması istendi. Sezon başında menajear Rogon'un zorlamasıyla Sarı-Lacivertil kulübe tansfer edilen Max Meyer gözden çıkartılmış durumda.

Fenerbahçe'de Rogon'un zorlaması ile transfer edilen Max Meyer gözden çıkarıldı-1

Bir türlü istenilen katkıyı veremeyen Alman futbolcunun kendisinden kulüp bulunması istendi. Böylece devre arasında yabancı transferi için kontenjan açılması planlandı. Devreye Max Meyer'in menajeri Rogon girdi ve 4 kulüple görüşme yaptı. Ancak yapılan görüşmelerde hiçbir kulüpten olumlu yanıt alınamadı.

Fenerbahçe'de Rogon'un zorlaması ile transfer edilen Max Meyer gözden çıkarıldı-2

Max Meyer'e kulüp bulunması için görüşmelerin decvam ettiği öğrenildi. Meyer ligde ve Avrupa'da 4 maçta toplam 120 dakika süre aldı. Alman orta saha oyuncusunun performansı yeterli bulunmadı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler