Sergen Yalçın 11 eksikle Ajax’a direnen takımını işte böyle hırslandırdı! Alaylı mesajları tek tek topladı

Çok zor şartlarda çıktığı Ajax deplasmanından 2-0'lık yenilgiyle dönen Beşiktaş savaşçı futboluyla herkesin alkışını topladı. 11 eksiğe rağmen Hollanda deplasmanında güçlü rakibine 90 dakika boyunca direnen Siyah-Beyazlılar'ın müthiş mücadelesinin perde arkasında teknik direktör Sergen Yalçın var. Alınan bilgilere göre tecrübeli hoca, maç öncesinde sosyal medyada kendileriyle ilgili atılan alaycı mesajları topladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2021 Güncelleme 30 Eylül 2021, 07:02
Sergen Yalçın 11 eksikle Ajax’a direnen takımını işte böyle hırslandırdı! Alaylı mesajları tek tek topladı

İÇİNDEKİLER

Çok zor şartlarda çıktığı Ajax deplasmanından 2-0'lık yenilgiyle dönen Beşiktaş savaşçı futboluyla herkesin alkışını topladı.

11 eksiğe rağmen Hollanda deplasmanında güçlü rakibine 90 dakika boyunca direnen Siyah-Beyazlılar'ın müthiş mücadelesinin perde arkasında teknik direktör Sergen Yalçın var.

Alınan bilgilere göre tecrübeli hoca, maç öncesinde sosyal medyada kendileriyle ilgili atılan alaycı mesajları topladı.

Yalçın, Beşiktaş'ın Ajax'tan tarihi fark yiyeceğini söyleyen mesajları karşılaşma öncesinde futbolcularına tek tek dağıttı.

SAHAYA ÇIKIN VE GEREKEN YANITI VERİN


Soyunma odasında takımına kısa bir konuşma yapan başarılı teknik adamın, "Bugüne kadar her maçımıza 3 puan için çıktık. Ancak bu kez durum farklı. Hedefimiz 3 puandan çok daha fazlası olacak. Bu kez onurumuz için mücadele edeceğiz. Sizin için yazılanları okudunuz. Sahaya çıkan ve vereceğiniz mücadele ile herkese gereken yanıtı verin" ifadesini kullandığı öğrenildi.

FUTBOLCULARINI TEK TEK KUTLADI


Bu sözlerin ardından soyunma odasında büyük bir alkış tufanının koptuğu ve futbolcuların çok yüksek bir motivasyonla sahaya çıktığı öğrenildi. Sergen Yalçın'ın 2-0'lık yenilgiye rağmen karşılaşma bitiminde tüm futbolcularını tek tek kutladığı da gelen bilgiler arasında.