Frankfurt’un hocasından süper ikili Kim Min Jae ve Attila Szalai'ye övgü var! Soyunma odasında bekledi tebrik etti

Eintrach Frankfurt’un teknik patronu Oliver Glasner, “Kim Min Jae ve Attila Szalai tüm ataklarımızda duvar gibi karşımıza çıktı. Avrupa’nın her takımında oynarlar” dedi. Teknik Direktörü Oliver Glasner iki oyuncuyu soyunma odası koridorunda bekleyip tebrik etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2021 Güncelleme 19 Eylül 2021, 06:57
Frankfurt’un hocasından süper ikili Kim Min Jae ve Attila Szalai’ye övgü var! Soyunma odasında bekledi tebrik etti

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Entracht Frankfurt ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Min Jae Kim ile Attila Szalai Almanlar'da büyük iz bıraktı.

Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Oliver Glasner iki oyuncuyu soyunma odası koridorunda bekleyip tebrik etti...

DUVAR GİBİ KARŞIMIZA ÇIKTILAR


Glasner maç sonu yaptığı açıklamada da "Her atağımızda Kim ve Szalai duvar gibi karşımıza çıktılar. Onları geçmek pek mümkün olmadı. Çok iyi oynadılar" şeklinde konuştu.

HER TAKIMDA FORMA GİYERLER


Kim ile Szalai'nin Avrupa'nın üst düzey takımlarında rahatlıkla forma giyebileceğini ifade eden Glasner, "Her ikisi de hep ayakta kaldı. Yardımlaşmaları da bizim işimizi daha da zorladı" dedi.

İSTATİSTİKLERE DE YANSIDI...
Kim ile Szalai'nin birlikte oynadığı 4 resmi maçta Fenerbahçe biri penaltıdan olmak üzere sadece 2 gol yedi.

Sarı-Lacivertliler bu sezonki 7 resmi maçta kalesinde toplam 4 gol gördü.

ALMANLAR TEKLİF YAPABİLİR!
Szalai ile Kim'in performansı Alman medyasına da yansıdı. Artık ikiliyi yakından tanıyan Alman kulüplerinden teklif gelebilir.

İSTİKRARI İLE 1 NUMARA
Attila Szalai geçtiğimiz sezonun devre arasında geldiği Fenerbahçe'de o günden bu yana tartışmasız en istikrarlı futbolcu oldu. Hem dörtlü hem de üçlü savunmadi performansı hiç değişmeyen Macar stoper'in piyasa değeri her geçen gün artıyor.