Başkan Ahmet Nur Çebi'yi çok kızdırdı! Beşiktaş'tan Diego Costa'ya Michy Batshuayi resti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Diego Costa ile yapılan son görüşmedeki fiyat artışı üzerine resti çekip masadan kalktı. Siyah-Beyazlılar, Michy Batshuayi için Chelsea'nin kapısını çaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2021 Güncelleme 11 Ağustos 2021, 07:00
Başkan Ahmet Nur Çebi’yi çok kızdırdı! Beşiktaş’tan Diego Costa’ya Michy Batshuayi resti

İÇİNDEKİLER

Forvet transferi için büyük bir çaba harcayan Beşiktaş'ta gündem çok sıcak. Siyah-Beyazlılar'ın anlaşma noktasına geldiği Diego Costa konusunda şok bir gelişme yaşandı.

İspanyol yıldızın menajerinin Atletico Mineiro'dan gelen teklif sonrasında rakam yükseltmesi Başkan Ahmet Nur Çebi'yi çok kızdırdı. Siyah-Beyazlı kulüp masadan kalktı.

10 MİLYON EURO İSTİYORLAR


Yönetim
bu gelişmenin ardından hemen rotasını İngiltere'ye kırdı ve Michy Batshuayi için Chelsea'ye teklif yaptı.

İngiliz kulübü 1 yıl sözleşmesi bulunan Belçikalı yıldız için 10 milyon Euro istedi. Siyah-Beyazlılar, Chelsea'yi ikna için görüşmelerini sürdürüyor.

DEFTER DAHA KAPANMADI!
Alınan bilgilere göre Beşiktaş, Diego Costa'dan da vazgeçmedi.

Eğer İspanyol yıldız daha önce istediği rakamlara inerse görüşmeler yeniden başlayacak. Siyah-Beyazlılar'ın Luuk de Jong için de önümüzdeki günlerde yeni bir hamle yapması bekleniyor.

HEDEF LİGİN İKİNCİ HAFTASI
Forvet
transferini ligin ikinci haftasına kadar yetiştirmek isteyen Beşiktaş yönetimi masadaki 3 isimden birisini mutlaka bitirmeyi hedefliyor. Teknik direktör Sergen Yalçın yeni forvet gelene kadar Kenan Karaman va Larin'i en uçta değerlendirmeyi düşünüyor.