Fenerbahçe genç yıldızla anlaştı! Burak Kapacak transferi bitti

Süper Lig hazırlıklarını yeni teknik direktörü Vitor Pereira yönetiminde sürdüren Fenerbahçe, Çağtay Kurukalıp'ın ardından genç bir isimle daha sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler Bursaspor forması giyen Burak Kapacak transferini bitirdi.

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2021, 16:41 Güncelleme 06 Ağustos 2021, 18:51
Fenerbahçe genç yıldızla anlaştı! Burak Kapacak transferi bitti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Süper Lig devlerinin ve Avrupa'nın gözdesi genç yeteneği kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertliler'in, Bursaspor'un başarılı sol kanat oyuncusu için Yeşil-Beyazlı kulübe yaklaşık 2 milyon Euro bonservis ücreti ödeyeceği öğrenildi.

Burak Kapacak ve Menajeri Necdet Ergezen resmi sözleşme imzalamak için Fenerbahçe Kulüp binasına geldi ve transfer resmen sonuçlandı. Transfer için resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Bursaspor'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Burak Kapacak geçen sezon TFF 1. Lig'de 31 maçta 7 gol, 7 asistlik performans sergilemişti. Bursaspor altyapısından yetişen yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 2 milyon Euro.

Genç yıldız ile Fransa'nın köklü kulüplerinden Bordeaux da yakından ilgileniyordu. Fenerbahçe yeni sezon öncesinde yerli transferlerinde Serdar Dursun ve Çağatay Kurukalıp'a imza attırmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN