Emre Belözoğlu İtalya yolcusu: Sarri ile çalışma fırsatı yakalayacak

İlk teknik direktörlük deneyimini Fenerbahçe'de yaşayan Emre Belözoğlu'nun Lazio’da Maurizio Sarri’nin ekibine katılmasının daha yakın bir ihtimal olduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 29 Temmuz 2021, 14:14 Güncelleme 29 Temmuz 2021, 14:14
Emre Belözoğlu İtalya yolcusu: Sarri ile çalışma fırsatı yakalayacak

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran efsane isim adım adım İtalya'ya… A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Emre Belözoğlu'nun sunduğu önemli projelere ve isteklerine sıcak bakmadı…

DAHA YAKIN BİR İHTİMAL
A Milli Takım kararını gözden geçiren Emre Belözoğlu'nun Lazio'da Maurizio Sarri'nin ekibine katılması daha yakın bir ihtimal.


SARRI İLE ÇALIŞMA FIRSATI YAKALAYACAK
Belözoğlu, dünya futbolunun en iyi teknik adamları arasında gösterilen Sarri ile çalışma fırsatı yakalayacak.

Efsane İtalyan teknik adam, Lazio'da Vedat Muriç'in hocalığını da yapıyor. 62 yaşındaki teknik adam 9 Haziran tarihinde Lazio'ya imza atmıştı. Tecrübeli çalıştırıcı daha önce Napoli, Chelsea ve Juventus gibi dev takımları çalıştırdı.

Emre Belözoğlu göreve başlaması halinde eski Fenerbahçeli yıldız Vedat Miriç ile de aynı takımda görev alacak. Belözoğlu kendini daha da çok geliştirerek yeniden Fenerbahçe'nin başına geçmeyi planlıyor. Efsane isim Avrupa'da Newcastle United, İnter ve Atletico Madrid gibi kulüplerin formasını giymişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN