Nicolae Stanciu adım adım Galatasaray'a

Sarı-Kırmızılılar’ın ısrarı sonrası S.Prag Stanciu için 7.5 milyon Euro’dan 5 milyon Euro’ya kadar indi. Galatasaray'ın teklifi ise 4 milyon Euro... Aslan, transferi 15 Temmuz'a kadar bitirmek istiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2021 Güncelleme 11 Temmuz 2021, 07:00
Nicolae Stanciu adım adım Galatasaray’a

İÇİNDEKİLER

Cimbom Nicolae Stanciu transferinde önemli bir mesafe katetti. Slavia Prag'da forma giyen 28 yaşındaki 10 numara için yoğun bir baskı uygulayan Sarı-Kırmızılılar hedefine ulaşmak üzere. Stanciu, G.Saray'a transfer olmak için kulübü Slavia Prag'a baskı kurdu. Sonrasında Çek kulübü pes etti.


ARADAKİ FARK 1 MİLYON EURO!
G.Saray'dan daha önce 7.5 milyon Euro bonservis ücreti isteyen Slavia Prag, 5 milyon Euro'ya kadar düştü. Sarı-Kırmızılı kulübün Çekya temsilcisine önerdiği rakam ise 4 milyon Euro.

AVRUPA'DA OYNATMAK İSTİYOR
Aslan transferi 15 Temmuz'a kadar sonlandırmak istiyor. Galatasaray, PSV Eindhoven ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı için kadrosunu o tarihte UEFA'ya teslim etmek zorunda.


45 MAÇTA 24 GOLE KATKI YAPTI
Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Nicolae Stanciu, geçen sezon Sparta Prag formasıyla 45 maça çıkarken 16 gol ve 8 asist üretti. Tecrübeli oyuncu 44 kez de milli oldu.