Vitor Pereria'nın Fenerbahçe yönetiminden ilk talepleri belli oldu

Uzun süren teknik direktör arayışları sonucunda Fenerbahçe’de 2. Vitor Pereira dönemi başlarken daha İstanbul’a dönmeden takım hakkında ayrıntılı bilgi alan Portekizli teknik adam ilk olarak Marsilya’nın peşinde olduğu Luiz Gustavo’nun mutlaka takımda tutulmasını istedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2021 Güncelleme 04 Temmuz 2021, 06:59
Vitor Pereria’nın Fenerbahçe yönetiminden ilk talepleri belli oldu

İÇİNDEKİLER

Uzun süren teknik direktör arayışları sonucunda Fenerbahçe'de 2. Vitor Pereira dönemi başlarken daha İstanbul'a dönmeden takım hakkında ayrıntılı bilgi alan Portekizli teknik adam ilk olarak Marsilya'nın peşinde olduğu Luiz Gustavo'nun mutlaka takımda tutulmasını istedi.

GUSTAVO SİSTEMİNE UYGUN


Pereira'nın
Sarı-Lacivertli kurmaylara Brezilyalı futbolcunun sisteminde önemli bir parça olacağını orta sahada lider oyuncu olarak ondan faydalanmak istediğini ifade etti.

MARKO ARNAUTOVİC'İ ÖNERDİ


Pereira'nın 2. istediği ise golcü oldu. Takıma 1. sınıf bir golcünün mutlak surette gerekli olduğunu söyleyen Portekizli hoca, eski takımında öğrencisi olan Marko Arnautovic'i önerdi.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR


Çin kulübü Shanghai Port'ta forma giyen Avusturyalı santrforun 1 yıl dana sözleşmesi bulunuyor. 32 yaşındaki santrforun yaklaşık 10 milyon Euro civarında da piyasa değeri bulunuyor.

PEREIRA'YI CANER KARŞILAYACAK


Yönetici Selahattin Baki, Pereira hakkında açıklamalarda bulundu.

Baki, "Pereira para pul konuşmadık. Transfer planı sundu. Giden kalan herkesten haberi var. Kıl payı kaçan şampiyonluğun hüznü ve hırsı da var. Caner ile de bir sorunu yok. Hatta Caner "Onu ilk ben karşılayacağım' dedi. Topuk Yaylası'na hocamızla çıkıyoruz" dedi.