Aslan'da Tango zamanı! Galatasaray tecrübeli golcü German Cano'nun peşinde

Galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı- Kırmızılılar’ın Brezilya Ligi ekiplerinden Vasco da Gama’da forma giyen Arjantinli golcü German Cano’yu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. 33 yaşındaki santrforun kulübüyle olan sözleşmesi yıl sonunda sona eriyor. İddiayı ortaya atan ise Kolombiya Fox Sports muhabiri Jorge Baravelle.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2021 Güncelleme 04 Temmuz 2021, 06:59
Aslan’da Tango zamanı! Galatasaray tecrübeli golcü German Cano’nun peşinde

İÇİNDEKİLER

Galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı- Kırmızılılar'ın Brezilya Ligi ekiplerinden Vasco da Gama'da forma giyen Arjantinli golcü German Cano'yu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

33 yaşındaki santrforun kulübüyle olan sözleşmesi yıl sonunda sona eriyor. İddiayı ortaya atan ise Kolombiya Fox Sports muhabiri Jorge Baravelle.

15 MAÇTA 6 GOL VE 1 ASİST YAPTI


Baravelle kendisine ait twitter hesabından, Galatasaray'ın Arjantinli golcü Cano ile ilgilendiğini iddia etti. 33 yaşındaki Arjantinli santrfor, yeni sezonda çıktığı 15 maçta rakip fileleri 6 kez havalandırırken 1 de asist yaptı.

PİYASA DEĞERİ 4 MİLYON EURO


Güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro olan Cano, Lanus, Nacional, Medellin, Pachuca Leon gibi takımlarda da forma giydi. Tangocu German Cano, hırslı futbolu ve bitiriciliğiyle dikkat çekiyor.

353 MAÇTA 164 GOLE İMZA ATTI


German Cano kariyerinde 353 maça çıktı. 33 yaşındaki golcü, 353 maçta 164 gole imza atarken 23 de asist yaptı. Arjantinli futbolcunun gerçek mevkisi santrfor olsa da kanatlarda da görev yapabiliyor.