Beşiktaş milli futbolcu için anlaşma sağladı: Kenan Karaman Kartal oluyor

Süper Lig’de ipi göğüslemeyi başaran, kupayı da müzesine götüren Beşiktaş, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı ve son derece önemli bir transferde işi imzaya bıraktı. Siyah Beyazlılar, şu anda milli takım kampında bulunan Kenan Karaman ile 3 yıllığına anlaştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2021 Güncelleme 15 Haziran 2021, 07:01
Beşiktaş milli futbolcu için anlaşma sağladı: Kenan Karaman Kartal oluyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ipi göğüslemeyi başaran, kupayı da müzesine götüren Beşiktaş, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı ve son derece önemli bir transferde işi imzaya bıraktı. Siyah Beyazlılar, şu anda milli takım kampında bulunan Kenan Karaman ile 3 yıllığına anlaştı.

İMZA EURO 2020 SONRASINDA


Kulübü
Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi sona eren forvet oyuncusu Kenan Karaman'ın EURO 2020 organizasyonu sonrasında Beşiktaş ile resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

BONSERVİS MALİYETİ YOK
Beşiktaş
bir süredir Kenan Karamın'ın menajeri ile dirsek temasında bulunuyordu.

Oyuncunun bonservisinin elinde olması Siyah- Beyazlı'lar için oldukça cazip bir durum oluşturuyordu.

KARİYERİ ALMANYA'DA GEÇTİ
Almanya'da
daha önce Hoffenheim ve Hannover 96'da oynayan Kenan Karaman, son 3 sezonda Fortuna Düsseldorf forması giydi. Geçen sezon 29 maçta 7 gol attı, 2 de asist yaptı.

4 BÜYÜK KULÜP İLE ADI GEÇTİ
Kenan Karaman' ın adı Beşiktaş dışında Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'la da geçmişti. Fakat bu transferi daha fazla istediğini ortaya koyan Siyah- Beyazlılar, mutlu sona çok yaklaştı.