Fenerbahçe'de Paulo Fonseca zirvesi! Pazarlıklar sürüyor...

Batur Altıparmak, başarılı teknik adamın menajeri Marco Abreu ile görüştü ve sözleşme şartlarını Başkan Ali Koç’a iletti. Pazarlıklar olumlu bir şekilde sürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2021 Güncelleme 04 Haziran 2021, 07:04
Fenerbahçe’de Paulo Fonseca zirvesi! Pazarlıklar sürüyor...

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör arayışlarını yoğun şekilde sürdüren Fenerbahçe'de büyük bir hareketlilik var. Birçok ismi gündemine alan Sarı-Lacivertliler, listenin ilk sırasında bulunan Paulo Fonseca ile temaslara hız verdi. Portekizli hoca konusunda menajer Batur Altıparmak'a yetki verildi.


FENERBAHÇE ADINA GÖRÜŞÜYOR
Alınan bilgilere göre Batur Altıparmak, Fonseca'nın menajeri Marco Abreu ile görüştü. Altıparmak'ın Portekizli hocanın sözleşme şartlarını öğrenip Başkan Ali Koç'a ilettiği öğrenildi.

ACELE KARAR VERİLMEYECEK
Foncesa'nın maaş ve sözleşme süresiyle ilgili taleplerinin Fenerbahçe tarafından olumlu karşılandığı öğrenildi. Ancak Ali Koç, teknik adam konusunda acele karar vermek istemiyor.


DİĞER İSİMLERLE DE KONUŞULACAK
Listede bulunan Sergio Conceicao ve Ralf Rangnick'le de önümüzdeki günlerde görüşme yapılması planlanıyor. Ardından tüm isimler masaya yatırılacak ve yeni teknik adam belirlenecek.


İSPANYA'DAN SCHUSTER İDDİASI
Marca gazetesinin haberine göre Fenerbahçe, bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Bernd Schuster'i takımın başına getirmeyi düşünüyor. 61 yaşındaki teknik adam son olarak Çin'de DL Yifang'da görev almıştı. 2.5 yıldır boşta olan Schuster, 2007-2008 sezonunda Real Madrid'in hocasıydı.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN