Galatasaray, Schalke’den Suat Serdar için düğmeye bastı! Ozan Kabak da devreye girdi!

Son 4 haftaya lider Beşiktaş’ın 6 puan gerisinde giren Galatasaray yeni sezon için çalışmalara hız verdi. Sarı-Kırmızılılar’ın Alman kulübü Schalke 04’te forma giyen Suat Serdar’a belirlendi. Yönetimin, 24 yaşındaki orta alan oyuncusuna kısa bir süre önce teklif yaptığı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2021 Güncelleme 01 Mayıs 2021, 07:01
Galatasaray, Schalke’den Suat Serdar için düğmeye bastı! Ozan Kabak da devreye girdi!

İÇİNDEKİLER

Son 4 haftaya lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde giren Galatasaray yeni sezon için çalışmalara hız verdi. Sarı-Kırmızılılar'ın Alman kulübü Schalke 04'te forma giyen Suat Serdar'a belirlendi. Yönetimin, 24 yaşındaki orta alan oyuncusuna kısa bir süre önce teklif yaptığı öğrenildi.

SCHALKE ONU SATMAK ZORUNDA!

Schalke küme düştüğü için takımdan ayrılma kararı alan Suat Serdar'ın kulübüyle sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyor. Alman kulübü bu nedenle genç futbolcuyu sezon sonunda satmak zorunda.

BU SEZON 23 MAÇTA GÖREV YAPTI
Galatasaray'ın teklifi sonrası Suat'ın Sarı-Kırmızılılar'ı Instagram'dan takibe alması büyük heyecan yarattı. Gurbetçi futbolcu bu sezon Bundesliga'da 23 maçta 1 gol atıp 2 asist yaptı.

4 KEZ ALMANYA FORMASINI GİYDİ
Alman Milli Takımı'nda 4 kez görev yapan Suat Serdar'ın Bundesliga'dan birçok talibinin olduğu öğrenildi. Bu nedenle G.Saray yönetiminin transferde işinin zor olduğu ifade ediliyor.

OZAN KABAK DA DEVREYE GİRDİ!
Suat'ın Schalke'de birlikte oynadığı Ozan Kabak'tan G.Saray ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi. Ozan'ın Suat'a, "Mutlaka G.Saray'a git" dediği belirlendi.