Son dakika: Tahkim Kurulu, Galatasaraylı Ryan Donk'un cezasını onadı!

Son dakika spor haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu, Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun Galatasaraylı futbolcu Ryan Donk ile Demir Grup Sivasspor oyuncusu Hakan Arslan'ın ikişer maçlık men cezasını onadı.

Giriş Tarihi 19 Nisan 2021, 20:43 Güncelleme 19 Nisan 2021, 20:43
Son dakika: Tahkim Kurulu, Galatasaraylı Ryan Donk’un cezasını onadı!

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Federasyonu, Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun Galatasaraylı futbolcu Ryan Donk'un cezasını onadı.

Tahkim Kurulu'nun aldığı kararlar şöyle:

"-Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. futbolcusu Ryan Henk Donk'un rakip takım futbolcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT'nin 43. maddesi uyarınca 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile

-Demir Grup Sivas Spor Kulübü'nün futbolcusu Hakan Arslan'ın rakip takım futbolcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT'nin 43. maddesi uyarınca 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir."