İstatistikler yalan söylemez! Beşiktaş istatistiklerde zirve yaptı

70 puanla zirvede yer alan ve 16. şampiyonluğa çok yaklaşan Siyah-Beyazlılar, ligin en çok gol atan, en az yenilen, en fazla oyuncusu gol atan vb. istatistiklerde de en tepede yer alıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2021 Güncelleme 13 Nisan 2021, 06:58
İstatistikler yalan söylemez! Beşiktaş istatistiklerde zirve yaptı

İÇİNDEKİLER

Sergen Yalçın yönetiminde 16. şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalayan Beşiktaş istatistiklerde de rakiplerinin önünde…

Sergen hoca ile kolej havası yakalayan ve oynadığı maçlarda bunu hissettiren Kartal, 70'le ligin en fazla gol atan takımı. 22 galibiyetle de en fazla kazanan takım konumunda. Ayrıca 6 yenilgiyle de bu alanda rakiplerinin önünde.

BEŞİKTAŞ'TA HERKES GOL ATIYOR


Kartal'da takımdaşlık üst seviyede. Skor neredeyse tüm takıma dağılmış durumda. Siyah- Beyazlılar ligde en fazla oyuncusu gol atan takım... Açık oyunda en çok gol bulan takım olan Beşiktaş, altı pastan ve ceza sahası dışından en çok gol bulan ekip.

KARTAL KAFASINI ÇALIŞTIRIYOR!
Beşiktaş, hücum futbolu oynamasına rağmen Süper Lig'in kontra ataktan en çok gol atan takımı… Siyah-Beyazlılar, 70 gol bulduğu ligde en çok kafa atan takım sıralamasında da ligin zirvesinde yer alıyor. F.Bahçe, G.Saray ve Trabzon'u geride bırakan Sergen Yalçın'ın öğrencileri ligde birçok istatistikte en tepede bulunuyor.