Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın menajerinden transfer açıklaması: "Avrupa'dan kulüplerle iletişim halindeyiz"

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Ozan Tufan, Hollanda ve Norveç maçlarındaki performansıyla büyük beğeni toplarken, Avrupa kulüplerinin de radarına girdi. Euro-Football'a açıklamalarda bulunan Ozan Tufan'ın menajeri Utku Cenikli, yıldız oyuncuyu isteyen kulüplerin olduğunu ve görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Cenikli, "Avrupa'dan kulüplerle iletişim halindeyiz ancak henüz mart ayındayız, gelecek adına konuşmak için çok erken" dedi.

Giriş Tarihi 29 Mart 2021, 17:31 Güncelleme 29 Mart 2021, 17:39
Fenerbahçeli Ozan Tufan’ın menajerinden transfer açıklaması: Avrupa’dan kulüplerle iletişim halindeyiz

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ozan Tufan için günden güne transfer spekülasyonları ortaya çıkarken, oyuncunun menajeri Utku Cenikli, konu ile ilgili Rus basınına konuştu.



Rus medyasının kendisine sorduğu Spartak Moskova sorusuna cevap veren Cenikli, bu ilgiyi doğrular nitelikte cevap verdi.



"AVRUPA'DAN KULÜPLERLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ"
Ozan Tufan'ın menajeri konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Farklı liglerden birçok takımın Ozan'ı takip ettiği gerçeği bir sır değil. Avrupa'dan kulüplerle iletişim halindeyiz ancak henüz mart ayındayız, gelecek adına konuşmak için çok erken. Biraz daha bekleyelim, sezon sonunda kararımızı netleştiririz." dedi.



11 GOLE KATKI SAĞLADI
Ozan Tufan bu sezon Fenerbahçe formasıyla 31 müsabakada rol alırken 5 gol 6 asist üretmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN