Trabzonspor seriyi 7’ye çıkarmak için Başakşehir önünde

2021 yılında yenilgi yüzü görmeyen, son 6 maçını kayıpsız geçen ve zirve ile arasındaki puan farkını 6’ya indirmeyi başaran Trabzonspor, bu akşam 19.00’da ligde zor günler geçiren son şampiyon Başakşehir’e konuk olacak. Halil Umut Meler’in yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Şubat 2021 Güncelleme 19 Şubat 2021, 07:02
Trabzonspor seriyi 7’ye çıkarmak için Başakşehir önünde

İÇİNDEKİLER

2021 yılında yenilgi yüzü görmeyen, son 6 maçını kayıpsız geçen ve zirve ile arasındaki puan farkını 6'ya indirmeyi başaran Trabzonspor, bu akşam 19.00'da ligde zor günler geçiren son şampiyon Başakşehir'e konuk olacak. Halil Umut Meler'in yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

HEPSİ BİR ANDA ÜST ÜSTE GELDİ
Trabzonspor'un kadrosundaki 7 oyuncu Covid 19, 3 oyuncu sakatlık ve 1 oyuncu da kart cezası nedeniyle oynamayacak. Buna karşın Bordo-Mavililer galibiyet serisini 7 maça çıkarmak istiyor.

AVCI: SERİMİZ DEVAM ETMELİ
Zor bir durumla karşı karşıya kalan teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularıyla bir görüşme yaptı. Avcı, "Sahada har durumda 11 kişi olacağız. Galibiyet serimiz sekteye uğramamalı" dedi.

TAKIM OLARAK KENETLENDİK
Trabzonspor'un savunmadaki büyük silahı Vitor Hugo, Başakşehir'i yenmek için sahada savaşacaklarını söyledi. Brezilyalı stoper, "Eksiklerimiz çok. Ama takım olarak kenetlendik. Hepimiz kazanmak istiyoruz" diye konuştu.