Beşiktaş'ta savunma krizi! Sergen Yalçın çözümü Josef de Souza'da buldu

Süper Lig’in 25. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş’ta zorlu mücadele öncesi savunma hattında büyük bir belirsizlik yaşanıyor. Domagoj Vida ve Fabrice N’Sakala’nın kart cezalısı Rıdvan Yılmaz ile Montero’nun ise sakatlığı teknik direktör Sergen Yalçın’ı yeni arayışlar içine itti. Tecrübeli hoca Josef de Souza'yı stoperde kullanacak.

Giriş Tarihi 13 Şubat 2021, 16:10 Güncelleme 13 Şubat 2021, 16:36
Beşiktaş’ta savunma krizi! Sergen Yalçın çözümü Josef de Souza’da buldu

İÇİNDEKİLER

Gençlerbirliği karşısında savunma hattını eksikler dolayısıyla oluşturmakta zorlanan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, krizden çıkış formülünü büyük oranda belirledi.

JOSEF STOPERE
Domagoj Vida'nın cezalı, Montero'nun ise sakat olması sebebiyle Sergen Yalçın'ın savunmanın göbeğinde asıl görev yeri orta saha olan Josef de Souza'yı oynatmayı düşündüğü öğrenildi.

Souza'nın stoperde takımdaki tek sağlam stoper olan vatandaşı Welinton'un partneri olması bekleniyor.

SOL BEKTE NECİP
Yalçın, sol bekte ise Rıdvan Yılmaz'ın sakat, N'Sakala'nın ise cezalı olması sebebiyle takımın jokeri olan Necip Uysal'ı oynatmayı düşünüyor.

KONYA MAÇI PERFORMANSI BELİRLEYİCİ OLDU
Geçtiğimiz hafta ligde oynanan Konya maçında da N'Sakala'nın gördüğü kırmızı kart sonrası Necip sol bekte forma giymiş ve başarılı bir oyun ortaya koymuştu.