Transfer dediğin böyle olur! Galatasaray'ı Mostafa Mohamed, Onyekuru ve Gedson Fernandes sırtlıyor

Süper Lig'de üst üste aldığı 5 galibiyetle zirveye oturan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'na ise Alanyaspor mağlubiyetiyle veda etti. Galatasaray'ın elendiği karşılaşmaya da yeni transferler damga vurdu. Oynadığı son 4 karşılaşmada 8 gol atan sarı-kırmızılı ekibin bu gollerinin 7'si yeni isimlerden geldi.

Giriş Tarihi 11 Şubat 2021, 12:48 Güncelleme 11 Şubat 2021, 13:02
Transfer dediğin böyle olur! Galatasaray’ı Mostafa Mohamed, Onyekuru ve Gedson Fernandes sırtlıyor

İÇİNDEKİLER

Türkiye Kupası'nda Alanyaspor şokunu yaşayan Galatasaray'da 3-2'lik yenilgiye rağmen yeni transferlerin performansı yine yüzleri güldürdü. Sarı-Kırmızılılar'ın ara transferde kadrosuna kattığı isimler geldiği günden bu yana adeta takımı sırtlıyor.



Galatasaray'ın Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda attığı son 8 golün 7'si yeni transferlerden geldi. Gaziantep deplasmanına ayağının tozuyla çıkan Henry Onyekuru rakip ağları 2 kez sarsarak 3 puanı getirdi.



Başakşehir maçında ise Nijeryalı yıldız yine 1 gol atarken, Mohamed de ilk maçında golle buluştu. Mısırlı yıldız Fenerbahçe derbisine de damgasını vurdu. Attığı şık golle galibiyetin mimarı oldu.



Son olarak 3-2 kaybedilen Alanyaspor maçında da sahnede yeni transferler vardı. Sarı-Kırmızılılar'ın golleri Mostafa Mohamed ve ilk kez forma giyen Gedson Fernandes'ten geldi.



İşte Galatasaray'ın son 4 maçı ve atılan goller:
Gaziantep FK-Galatasaray: 1-2 (Onyekuru-2)
Galatasaray-Başakşehir: 3-0 (Onyekuru, Mohamed, Donk)
Fenerbahçe-Galatasaray: 0-1 (Mohamed)
Galatasaray-Alanyaspor: 2-3 (Mohamed, Gedson)