Bu sözler olay çıkarır: Fenerbahçe'nin seviyesi Rambo Okan seviyesidir

Derbi bitti ama kavgası bitmiyor!.. Maç öncesi Başkan Mustafa Cengiz’e yapılan uygulamalar ve tribünden edilen küfürler sonrası Galatasaray cephesinden çok sert açıklamalar geldi. GSTV’ye çıkan kulübün kurumsal iletişim direktörü Ömer Kükner’in sözleri adeta bomba etkisi yarattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2021 Güncelleme 09 Şubat 2021, 07:01
Bu sözler olay çıkarır: Fenerbahçe’nin seviyesi Rambo Okan seviyesidir

İÇİNDEKİLER

Derbi bitti ama kavgası bitmiyor!.. Maç öncesi Başkan Mustafa Cengiz'e yapılan uygulamalar ve tribünden edilen küfürler sonrası Galatasaray cephesinden çok sert açıklamalar geldi. GSTV'ye çıkan kulübün kurumsal iletişim direktörü Ömer Kükner'in sözleri adeta bomba etkisi yarattı.

'1907' DİYENİ İÇERİ ALDILAR!
"Stadyuma geldik, girişte kuyruk vardı. 1907' diyeni içeriye aldılar. Ne kimlik sordular ne birşey. Başkanımız Mustafa Cengiz'e ise akreditasyon kartı sordular. Yapılan büyük ayıptır."

ALİ KOÇ LOCADAN ATLADI!
"F.Bahçe'nin en alttan en üste kadar seviyesi, Rambo Okan seviyesidir. Futbolcularımız ağlama işareti yaparken Ali Koç yan locadan bizim locaya atladı. Başkan Cengiz'e bir şeyler söyledi."

SPOR BAKANI BİLE ŞAŞIRDI
"Maçtan önce TFF ve valiliğe yazı gönderdik. 30 G.Saray ve 30 F.Bahçe taraftarına izin verilecekti. Ama statta anormal taraftar vardı. Spor Bakanımız bile tribündeki insanları görünce çok şaşırdı. "