Trabzonspor eski yıldızı için atağa kalktı! Yusuf Erdoğan sürprizi

Trabzonspor sürpriz bir transferde önemli mesafe kat etti. Karadeniz Fırtınası, Kasımpaşa’nın 28 yaşındaki yıldızı Yusuf Erdoğan’ı yeniden kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı’nın oyuncuyu kadrosunda görmek istediği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2021 Güncelleme 14 Ocak 2021, 06:59
Trabzonspor eski yıldızı için atağa kalktı! Yusuf Erdoğan sürprizi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor sürpriz bir transferde önemli mesafe kat etti.

Karadeniz Fırtınası, Kasımpaşa'nın 28 yaşındaki yıldızı Yusuf Erdoğan'ı yeniden kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. Trabzonspor'un hocası Abdullah Avcı'nın oyuncuyu kadrosunda görmek istediği öğrenildi.

PEK SICAK BAKMIYORLAR

Fırtına'dan Hüseyin Türkmen'i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Kasımpaşa Yusuf Erdoğan'ı bırakmak istemiyor. Ancak Trabzon'un ısrarı üzerine taraflar yine masaya oturdu.

15 MAÇTA 4 GOL, 3 ASİST

Yusuf Erdoğan bu sezon Kasımpaşa'da 15 maçta 4 gol 3 asistlik performansı sergiledi. Sağ ve sol kanatta oynayabilen yıldız oyuncu özellikle hızıyla savunmaların korkulu rüyası.

5 YIL TRABZON'DA OYNADI

2013 ile 2017 yılları arasında Trabzonspor'da forma giyen Yusuf Erdoğan sonrasında Bursaspor'a transfer olmuştu. Tecrübeli oyuncu 2019 yılında ise Bursaspor'dan Kasımpaşa'ya geçti.