Fenerbahçe Max Kruse ile tazminatta orta yolu buldu! Maximum zarar 5 milyon euro

Fenerbahçe ile Max Kruse, tazminat konusunda anlaştı. Pandemi sürecinde maaşını alamadığı için sözleşmesini feshederek takımdan ayrılan Max Kruse'nin 7.5 milyon 'Euro'luk davayı kazandığı iddia edilmişti. Fenerbaçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Kruse'nin avukatları ile Sarı-Lacivertli yöneticiler ortak bir yol bularak anlaşmaya vardılar.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2020 Güncelleme 30 Aralık 2020, 06:59
Fenerbahçe Max Kruse ile tazminatta orta yolu buldu! Maximum zarar 5 milyon euro

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Max Kruse, tazminat konusunda anlaştı.

Pandemi sürecinde maaşını alamadığı için sözleşmesini feshederek takımdan ayrılan Max Kruse'nin 7.5 milyon 'Euro'luk davayı kazandığı iddia edilmişti.

Fenerbaçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Kruse'nin avukatları ile Sarı-Lacivertli yöneticiler ortak bir yol bularak anlaşmaya vardılar.

Gelen bilgilere göre Fenerbahçe yapılan anlaşma sonucunda Alman futbolcuya 4.5 ile 5 milyon Euro arasında bir rakam ödeyecek.

Bu arada bir açıklama yapan Kruse'nin avukatı Sami Dinç, "FIFA Uyuşmazlık Çözüm Dairesi'ne de taşınmış olan ihtilafın her iki tarafın uzlaşmacı ve iyi niyetli girişimleri neticesinde sulhen çözümlenmiş bulunduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız. İhtilafın sonlandırılması için Fenerbahçe Futbol A.Ş. yöneticilerinin gösterdiği özveriye teşekkür ederiz, Fenerbahçe'ye başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.