Fenerbahçe Yunan stoper Sokratis için harekata başladı! Yıldız oyuncu Mesut Özil’le görüşerek bilgi aldı

Stoper transferi için kolları sıvayan Fenerbahçe listenin ilk sırasında yer alan Arsenal’li Sokratis için ilk resmi girişimi yaptı. Sarı-Lacivertliler, İngiliz kulübünde kadro dışı olan Yunan yıldızın menajeriyle temasa geçti. Yönetim, Sokratis’in Arsenal’deki son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2020 Güncelleme 29 Aralık 2020, 07:00
Fenerbahçe Yunan stoper Sokratis için harekata başladı! Yıldız oyuncu Mesut Özil’le görüşerek bilgi aldı

İÇİNDEKİLER

Stoper transferi için kolları sıvayan Fenerbahçe listenin ilk sırasında yer alan Arsenal'li Sokratis için ilk resmi girişimi yaptı. Sarı-Lacivertliler, İngiliz kulübünde kadro dışı olan Yunan yıldızın menajeriyle temasa geçti. Yönetim, Sokratis'in Arsenal'deki son durumuyla ilgili bilgi aldı.

AYRILACAK AMA TALİBİ ÇOK


Sezon sonunda Londra kulübüyle sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki stoperin devre arasında kesin olarak ayrılık kararı aldığı fakat kendisine birçok kulübün teklif yaptığı belirlendi.

FENER'İ VE TÜRKİYE'Yİ SORDU


Fenerbahçe'nin teklifiyle yakından ilgilenen Sokratis'in takım arkadaşı Mesut Özil'le konuştuğu öğrenildi. Yunan yıldızın Mesut'tan F.Bahçe ve Türkiye ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

BELKİ BERABER DE OYNARIZ!


Mesut Özil'in "F.Bahçe çok büyük bir kulüp. Türkiye de harika bir ülke. Belki ileride beraber oynarız" dediği belirtildi. Tecrübeli stoper 2018'den bu yana Arsenal forması giyiyor.