Yönetimin riske girerek aldığı Kamerunlu Aboubakar Kartal’ı uçurdu

Kartal Aboubakar’la uçuyor. Sezon başında uzun süre golcü arayan yönetim eldeki oyuncuları bir bir kaçırınca sakatlık riskini bile bile Kamerunlu yıldızla sözleşme imzaladı. Ancak Aboubakar’la sözleşme yapılırken özel maddeler koyduran Siyah-Beyazlı yönetim böylece kendini sağlama aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2020 Güncelleme 22 Aralık 2020, 06:58
Yönetimin riske girerek aldığı Kamerunlu Aboubakar Kartal’ı uçurdu

İÇİNDEKİLER

Kartal Aboubakar'la uçuyor. Sezon başında uzun süre golcü arayan yönetim eldeki oyuncuları bir bir kaçırınca sakatlık riskini bile bile Kamerunlu yıldızla sözleşme imzaladı. Ancak Aboubakar'la sözleşme yapılırken özel maddeler koyduran Siyah-Beyazlı yönetim böylece kendini sağlama aldı.

UZUN SÜRE SESSİZ KALDI


Aboubakar'ın sakatlığının yeniden nüksetmesi durumunda sözleşmesinin feshedilmesi bunlardan sadece biriydi. İlk kez Konya maçında oynayan Aboubakar 3 ve 4'üncü haftalarda gol atamadı

SON 5 MAÇTA GOLLERİ SIRALADI


Ligin 6. haftasındaki Denizli maçında ilk kez gol atan Kamerunlu Başakşehir, F.Bahçe, Kasımpaşa, Alanya ve Erzurum maçlarında ise toplam 7 kez fileleri sarsarak kendini gösterdi

KRALLIKTA İLK SIRADA


Formuyla taraftarın aklına 'Gol kralı olabilir mi?' sorusunu sokan Aboubakar, bu şekilde devam ederse krallık için iddialı durumunu koruyacak.