Trabzonspor’da operasyon! Devre arası için kollar sıvandı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı kolları sıvadı. Devre arasında kadro derinliğinin artırılması için tek yetkili olan tecrübeli hoca kulübede alternatifi bol oyuncu olması için harekete geçti. Avcı’nın bunun için scout ekibine talimat verdiği de öğrenildi. Yönetim kurulundan da yetki alan Avcı, ellerindeki bütçe doğrultusunda hareket edecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2020 Güncelleme 09 Aralık 2020, 07:00
Trabzonspor’da operasyon! Devre arası için kollar sıvandı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı kolları sıvadı. Devre arasında kadro derinliğinin artırılması için tek yetkili olan tecrübeli hoca kulübede alternatifi bol oyuncu olması için harekete geçti. Avcı'nın bunun için scout ekibine talimat verdiği de öğrenildi. Yönetim kurulundan da yetki alan Avcı, ellerindeki bütçe doğrultusunda hareket edecek.

KULÜBE ZENGİNLEŞTİRİLECEK


Sivasspor maçında yedek kulübesinin zayıflığı üzerine değişiklik yapmakta zorlanan Abdullah Avcı devre arasında yerli ve yabancı olmak üzere en az 4 takviye daha yapmayı planlıyor.

MÜCADELECİ OYUNCU İSTİYOR


Avcı'nın teknik kapasitesi yüksek, pas oyununu oynayabilen ve mücadeleci oyuncuları istediği öğrenildi. Başarılı hoca orta saha ve ofans hattını güçlendirmeyi hedef olarak belirledi.