Ömür’den büyük fedakarlık

Erzurumspor maçının hazırlıklarını Abdullah Avcı yönetiminde sürdüren Trabzonspor’a Abdülkadir Ömür’den iyi haber geldi. Genç yıldız sakatlığı tam geçmemesine ve hafif ağrıları olmasına rağmen dünkü idmanda takımla birlikte çalıştı. Abdülkadir Ömür’ün Erzurum maçına büyük önem verdiği ve “Bu maçta ne pahasına olursa olsun forma giymeliyim” ifadesini kullandığı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2020 Güncelleme 18 Kasım 2020, 07:09
Ömür’den büyük fedakarlık

İÇİNDEKİLER

Erzurumspor maçının hazırlıklarını Abdullah Avcı yönetiminde sürdüren Trabzonspor'a Abdülkadir Ömür'den iyi haber geldi. Genç yıldız sakatlığı tam geçmemesine ve hafif ağrıları olmasına rağmen dünkü idmanda takımla birlikte çalıştı. Abdülkadir Ömür'ün Erzurum maçına büyük önem verdiği ve "Bu maçta ne pahasına olursa olsun forma giymeliyim" ifadesini kullandığı öğrenildi.

AĞAOĞLU DA İDMANI İZLEDİ
Başkan Ahmet Ağaoğlu dünkü çalışmayı saha kenarından takip etti. Öte yandan Ağaoğlu'nun bugün Bankalar Birliği ile görüşmesi bekleniyor.

KAMİL AHMET SEFERBERLİĞİ
Takımın sakat isimlerinden Kamil Ahmet Çörekçi'nin tedavisi sürüyor. Kas ağrısı bulunan tecrübeli futbolcunun Erzurumspor maçına yetiştirilmesi için çaba harcanıyor.