Leicester City'de Çağlar Söyüncü depremi! 3 ay sahalardan uzak kalacak

Premier Lig'den kötü haber var... A Milli Futbol Takımı'nın Uluslar Ligi'nde oynadığı maçlarda da sakatlığının tam olarak geçmemesi sebebiyle şans bulamayan Çağlar Söyüncü, takımı Leicester City'nin evinde Aston Villa'ya 1-0 kaybettiği karşılaşmada da forma giyemedi. Teknik direktör Brendan Rodgers, sakatlığı bulunan milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün 3 ay sahalardan uzak kalabileceğini açıkladı.

Giriş Tarihi 19 Ekim 2020, 10:13 Güncelleme 19 Ekim 2020, 10:13
Leicester City’de Çağlar Söyüncü depremi! 3 ay sahalardan uzak kalacak

İÇİNDEKİLER

A Milli Takımımızın Uluslar Ligi'nde oynadığı karşılaşmalarda forma giyemeyen Çağlar Söyüncü'den, kötü haber geldi. Leicester City'nin Aston Villa'yı 1-0 yendiği mücadelede de oynayamayan 24 yaşındaki futbolcunun, sakatlığının ciddi olduğu açıklandı.

EN İYİ İHTİMALLE 3 AY YOK

Leicester City'nin teknik direktörü Brendan Rodgers, "Çağlar Söyüncü'nün bir sakatlığı var ve en iyi ihtimalle 3 ay bizimle beraber olamayacak." diyerek Çağlar'ın uzun bir süre formasından uzak kalacağını açıkladı.

MİLLİ TAKIMIMIZ İÇİN DE BÜYÜK KAYIP

Öte yandan Merih Demiral ile birlikte yakaladığı uyumla, ay-yıldızlı ekibimizin EURO 2020 biletini almasında büyük pay sahibi olan başarılı defans oyuncusunun yokluğu, A Milli Takımımızı da etkileyecek.