Son dakika transfer haberleri | Gaziantep FK Belçikalı yıldız Mirallas ile sözleşme imzaladı

Süper Lig'de transfer sezonunun bitimine sayılı saatler kala, Gaziantep FK şehre getirdiği Belçikalı kanat oyuncusu Kevin Mirallas ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Giriş Tarihi 05 Ekim 2020, 15:01 Güncelleme 05 Ekim 2020, 15:06
Son dakika transfer haberleri | Gaziantep FK Belçikalı yıldız Mirallas ile sözleşme imzaladı

İÇİNDEKİLER

Transfer döneminin bitmesine saatler kala Süper Lig'de bombayı Gaziantep FK patlattı.

Kırmızı-siyahlılar, son olarak Royal Antwerp'te forma giyen Belçikalı yıldız futbolcu Kevin Mirallas ile her konuda anlaşma sağladı.

Gaziantep'e getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen Mirallas ile resmi sözleşme imzalandığı açıklandı.

Belçikalı milli futbolcunun ismi uzun dönem Fenerbahçe'yle de anılmış ve resmi teklif yaptığı öne sürülmüştü.

Sağ, sol kanat ve forvet arkası olmak üzere 3 bölgede görev yapan Kevin Mirallas, Lille, Saint Etienne, Olympiakos, Everton Fiorentina ve Royal Antwerp formalarını terletti.

KEVİN MARİLLAS KİMDİR?
5 Ekim 1987 tarihinde Belçika'nın Liège şehrinde doğan Kevin Mirallas futbola 12 yaşında Belçika'nın köklü kulüplerinden biri olan R. Standard de Liège'de başladı. Bu takımda Sağ kanatta şans bulan oyuncu Hızı ve tekniğiyle takımına büyük katkı sağladı. 2004 yılında gösterdiği performansla birçok Dünya devinin dikkatini çeken Kevin Mirallas, 2004 transfer döneminde vatandaşı Eden Hazard'ın da formasını giydiği Fransa'nın Lille takımına transfer oldu. Saint-Etienne, Olimpiakos, Everton ve Fiorentina gibi kulüplerde forma giyen 32 yaşındaki oyuncu pozisyon olarak Santrafor, ofansif orta saha ve Forvet arkası mevkiilerini tercih etmektedir.

MİLLÎ TAKIM KARİYERİ
Belçika'nın U-17,U-18,U-19 ve U-21 takımlarına oynamıştır. Mirallas 2007 yılında Belçika'nın Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda Yarı final'e kalmasında büyük pay sahibi olmuştur.

2008 yaz Olimpiyatları'nda iki gol kaydeden Mirallas, bu gollerin birini Çin'e birini ise İtalya'ya karşı kaydedilmiştir. Burada gösterdiği başarılı performans nedeniyle Belçika A Takımı'na çağrılan oyuncu, Belçika formasını ilk defa 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasında gol attığı Sırbistan maçında çıkmıştır.