Dört dörtlük plan! Fatih Terim’in tek düşüncesi 3 puan

Derbiye mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan Galatasaray’da teknik patron Fatih Terim, hücum ağırlıklı bir sistem üzerine odaklandı. Tecrübeli teknik adamın hücum planında 4 isim ön plana çıkmış durumda. İlki santrfor Falcao.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2020 Güncelleme 27 Eylül 2020, 07:12
Dört dörtlük plan! Fatih Terim’in tek düşüncesi 3 puan

İÇİNDEKİLER

Derbiye mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan Galatasaray'da teknik patron Fatih Terim, hücum ağırlıklı bir sistem üzerine odaklandı. Tecrübeli teknik adamın hücum planında 4 isim ön plana çıkmış durumda. İlki santrfor Falcao.

TÜM PLANLAR SKOR ÜZERİNE
Diğer üç isim ise Belhanda, Feghouli ve Emre Kılınç. Fatih Terim, bu üç isimden hücumlarda Radamel Falcao ile birlikte ceza sahası içinde ya da çevresinde olmasını istedi.

ASLAN FORMUNA GÜVENİYOR
Ligin şu anda en hazır durumda takımı olarak gösterilen Galatasaray, ilk 2 maçta çok da iyi görüntü vermeyen Fenerbahçe'yi yenerek 3. hafta sonunda puan farkını 5'e çıkarmayı hedefliyor.

HAMLE KOZU MBAYE DIAGNE
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Diagne'den derbinin 2. yarısında faydalanacak. Fatih Terim'in maçın ilerleyen dakikalarında yorgun Fener defanısnın üzerine göndermeyi planladığı ifade edildi.