Buyrun şölene! Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlıyor

Galatasaray ile Fenerbahçe dev derbide karşı karşıya geliyor. Sezona 2’de 2 yaparak başlayan Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig’de en hazır takım olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Fatih Terim’in öğrencileri sezonun kritik maçını da kazanarak 3’te 3 yapmanın peşinde.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2020 Güncelleme 27 Eylül 2020, 07:12
Buyrun şölene! Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Fenerbahçe dev derbide karşı karşıya geliyor. Sezona 2'de 2 yaparak başlayan Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig'de en hazır takım olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Fatih Terim'in öğrencileri sezonun kritik maçını da kazanarak 3'te 3 yapmanın peşinde.

FENERBAHÇE'DE EKSİK YOK
Cimbom'da sakatlıkları nedeniyle Emre Akbaba, Saracchi ve Muslera derbide forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de ise sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

SARI KANARYA 50-34 ÖNDE
Galatasaray ile Fenerbahçe ile Süper Lig'de bugüne kadar 126 kez mücadele etti. Bu karşılaşmaların 50'sinde Fenerbahçe galip gelirken, Galatasaray 34 kez kazandı.

SON 5 MAÇIN 4'Ü BERABERE
Saat 19.00'da Türk Telekom'da start alacak maçı Ali Palabıyık yönetecek. Fenerbahçe, G.Saray deplasmanında son 5 sezondur mağlup olmadı. Bu maçların 4'ü berabere bitti.