Galatasaray Hajduk Split maçı hangi kanalda? Galatasaray Hajduk Split saat kaçta ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu maçı Galatasaray Hajduk Split saat kaçta ne zaman? Galatasaray Hajduk Split maçı hangi kanalda? Temsilcimiz Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki macerası sürüyor. İstanbul'da oynanacak karşılaşmada Galatasaray'ın rakibi Hırvat ekibi Hajduk Split olacak. Peki; Galatasaray Hajduk Split maçı hangi kanalda? Galatasaray Hajduk Split saat kaçta ne zaman? İşte maçla ilgili merak edilen bilgiler!

Giriş Tarihi 23 Eylül 2020, 09:39 Güncelleme 23 Eylül 2020, 09:39
Galatasaray Hajduk Split maçı hangi kanalda? Galatasaray Hajduk Split saat kaçta ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Hajduk Split maçı saat kaçta ne zaman? Galatasaray Hajduk Split maçı hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın Avrupa macerası sürüyor. Bir önceki turda Galatasaray'ın rakibi Azerbaycan ekibi Neftçi olmuştu. Neftçi'yi eleyen Galatasaray sahasında Hırvatistan ekibi Hajduk Split ile karşılaşacak. Mücadele tek maç üzerinden oynanacak.

GALATASARAY HAJDUK SPLIT MAÇI SAAT KAÇTA NE ZAMAN?

Galatasaray'ın Hırvat ekibi Hajduk Split ile olan mücadelesi 24 Ekim Perşembe akşamı saat 21:00'de başlayacak. Karşılaşma D-Smart platformunda bulunan Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

HAJDUK SPLIT HAKKINDA

Hajduk Spit, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Renova'yı 1-0 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi. Transfermarkt'a göre 20 milyon euro kadro değeri bulunan Hajduk Split, bu sezon 4 lig maçından topladığı 7 puanla 3. sırada yer alıyor.

3,7 milyon avro değerindeki 10 numara Mijo Caktas, Hajduk Spit'in en değerli oyuncusu konumunda bulunuyor. Sol kanatta forma giyen Jario Da Silva ve ön libero Darka Nejasmic 1,6 milyon avroluk değerleriyle dikkat çekiyor. 18 yaşındaki Hırvat stoper Mario Vuskovic'in ise 1,5 milyon avro değeri bulunuyor.

SARACCHI'DEN KÖTÜ HABER

Medipol Başakşehir ile oynanan maçta sakatlanan Uruguaylı futbolcusu Marcelo Saracchi için kulüpten "Sağ adductor longus (kasık uzun) adalesinde orta düzeyde zorlanma, kanama ve kas hasarı tespit edilen Marcelo Saracchi'nin tedavisine başlanmıştır." açıklaması yapıldı.

Yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacak Saracchi, 27 Eylül Pazar günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.