Şimdi sıra Diego Perotti'de! Sarı Kanarya şimdi de onu bitiriyor

Fenerbahçe transferde limit tanımıyor. Sarı-Lacivertliler’de yeni hedef Diego Perotti. Roma ile geçtiğimiz günlerde anlaşamayan Fenerbahçe İtalyan kulübü ile bir kez daha masaya oturma kararı aldı. Kanarya 32 yaşındaki sol kanat oyuncusu için teklifini güncelleyecek.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Şimdi sıra Diego Perotti'de! Sarı Kanarya şimdi de onu bitiriyor

Fenerbahçe transferde limit tanımıyor. Sarı-Lacivertliler'de yeni hedef Diego Perotti. Roma ile geçtiğimiz günlerde anlaşamayan Fenerbahçe İtalyan kulübü ile bir kez daha masaya oturma kararı aldı. Kanarya 32 yaşındaki sol kanat oyuncusu için teklifini güncelleyecek.

Şimdi sıra Diego Perotti'de! Sarı Kanarya şimdi de onu bitiriyor-1

FENER İSTEYİNCE KIYMETE BİNDİ

Roma normalde Perotti'yi 2 milyon Euro civarında bir bonservis ücretiyle bırakmak istiyordu. Ancak Fenerbahçe oyuncuyu isteyince Arjantinli kanat oyuncusu bir anda kıymete bindi!

Şimdi sıra Diego Perotti'de! Sarı Kanarya şimdi de onu bitiriyor-2

BU KEZ İŞİ BİTİRMEK İSTİYOR
Fenerbahçe ile Roma bir kez daha masaya oturacak. Sarı-Lacivertliler makul bir fiyatla Arjantinli yıldız futbolcunun transferini sonuçlandırmayı planlıyor.

Şimdi sıra Diego Perotti'de! Sarı Kanarya şimdi de onu bitiriyor-3

YEDEKTE LİMNİOS VAR
Fener Perotti ile pürüz yaşarsa Erol Bulut'un da çok istediği Dimitrios Limnios ile görüşülecek. 22 yaşındaki PAOK'lu yıldız iki kanatta da oynuyor.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler