Mauricio Lemos geldi Enner Valencia yolda! Bombalar bir bir patlıyor

Fenerbahçe transferde bombaları patlatmaya devam ediyor. Yeni sezon için en hareketli kulüplerin başında olan Sarı-Lacivertliler, İspanya Ligi ekiplerinden Las Palmas’tan transfer ettiği Mauricio Lemos’u dün İstanbul’a getirdi. 24 yaşındaki stoperle 3+1 yıllığına anlaşma sağlandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2020 Güncelleme 25 Ağustos 2020, 07:00
Mauricio Lemos geldi Enner Valencia yolda! Bombalar bir bir patlıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe transferde bombaları patlatmaya devam ediyor. Yeni sezon için en hareketli kulüplerin başında olan Sarı-Lacivertliler, İspanya Ligi ekiplerinden Las Palmas'tan transfer ettiği Mauricio Lemos'u dün İstanbul'a getirdi. 24 yaşındaki stoperle 3+1 yıllığına anlaşma sağlandı.

İTALYA VE RUSYA TECRÜBESİ VAR
Kanarya Mauricio Lemos için Las Palmas'a 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. 1.87 mt. boyundaki genç stoper Sassuolo ve Rubin Kazan formaları da giymişti.

VALENCIA'NIN BONSERVİSİ ELİNDE
Fenerbahçe forvet transferinde de sona geldi. Muriç'in takımdan ayrılacak olması nedeniyle Tigres'de oynayan Enner Valencia ile anlaşan Kanarya, bu oyuncuya bonservis ödemeyecek.

İNGİLTERE'DE 2 TAKIMDA OYNADI
Üç sezondur Tigres'te oynayan ve daha önce Avrupa'da West Ham ile Everton formaları giyen 30 yaşındaki Valencia'yı Erol Bulut'un çok istemesi de bu transferi mutlu sonla sonuçlandırdı.