Kartal'da Nabil Bentaleb sürprizi! Beşiktaş'ın Cezayirli ön liberoyu istediği iddia edildi

Beşiktaş için ilginç bir iddia Bild gazetesinden geldi. Gazete Schalke'nin geçen sezonu Newcastle'da kiralık olarak geçiren Cezayirli orta saha Nabil Bentaleb için Beşiktaş'ın takipte olduğunu iddia etti. Bild'in sayfalarına taşınan haberde Bentaleb'in gidebileceği vurgulandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2020 Güncelleme 24 Ağustos 2020, 06:58
Kartal’da Nabil Bentaleb sürprizi! Beşiktaş’ın Cezayirli ön liberoyu istediği iddia edildi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş için ilginç bir iddia Bild gazetesinden geldi. Gazete Schalke'nin geçen sezonu Newcastle'da kiralık olarak geçiren Cezayirli orta saha Nabil Bentaleb için Beşiktaş'ın takipte olduğunu iddia etti. Bild'in sayfalarına taşınan haberde Bentaleb'in gidebileceği vurgulandı.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR
Beşiktaş ile birlikte Hellas Verona takımının da Bentaleb'i istediğini okurlarına duyururken Beşiktaş'ın bu transferi gerçekleştirmek için Alman kulübüyle pazarlık yaptığı öne sürüldü.

NEWCASTLE'DE ETKİSİZ KALDI
Geçtiğimiz sezonu İngiltere'nin Newcastle takımında kiralık olarak geçiren Cezayirli futbolcu 17 karşılaşmaya çıktı. Ancak takımına her hangi bir katkı sağlayamazken bekleneni veremedi.

SÖZLEŞMESİ GELECEK YIL BİTİYOR
Bild gazetesi sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Cezayirli futbolcunun bonservisiyle alınabileceğini duyurarak Beşiktaş'ı bir adım önde gösterdi.