Galatasaray'da Kamil Jozwiak an meselesi

Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girebilmek için transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray’da önemli bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Polonya Ligi ekiplerinden Lech Poznan forması giyen Kamil Jozwiak için resmi teklifte bulunduğu iddia edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2020 Güncelleme 10 Ağustos 2020, 07:07
Galatasaray’da Kamil Jozwiak an meselesi

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girebilmek için transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray'da önemli bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Polonya Ligi ekiplerinden Lech Poznan forması giyen Kamil Jozwiak için resmi teklifte bulunduğu iddia edildi.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ 2 MİLYON EURO
Ajansspor.com'un servis ettiği habere göre, sarı- kırmızılı takım 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Polonya ekibi Lech Poznan'a 2 milyon euro'luk bir teklifte bulundu.

POZNAN 3.5 MİLYON EURO İSTİYOR
Haberde, Lech Poznan'ın 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu için 3.5 milyon euro arası bir ücret talep ettiği belirtildi. İki kulüp arasındaki pazarlıkların sürdüğü de gelen haberler arasında.

SKORA KATKI YAPAN BİR KANAT
Polonya
ekibi ile 2022 yılının haziran ayına kadar sözleşmesim bulunan sol kanat oyuncusu Kamil Jozwiak, geçtiğimiz sezon forma giydiği 39 karşılaşmada 9 gol ve 7 asiste imza attı.