Galatasaray'da son dakika| Brezilyalı sağ bek Mariano ile yollar ayrıldı

Galatasaray'da Yuto Nagatomo ve Selçuk İnan'ın ardından bir ayrılık daha gerçekleşti. Galatasaray'da Brezilyalı sağ bek Mariano ile yollar ayrıldı. Mariano bugün Galatasaray'la son antrenmanına çıktı. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada 'Brezilyalı futbolcumuz Mariano, idman sonrasında takım arkadaşları ve teknik heyetimizle vedalaştı.' denildi. Tecrübeli futbolcu ülkesine dönecek. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2020, 13:09 Güncelleme 22 Temmuz 2020, 13:33
Galatasaray’da son dakika| Brezilyalı sağ bek Mariano ile yollar ayrıldı

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da, ayrılıklar da gerçekleşmeye başladı. Sarı-kırmızılılarda ilk olarak Japon yıldız Nagatomo takımdan ayrılırken daha sonra Henry Onyekuru kulübü tarafından çağırılmıştı.

Galatasaray'da Selçuk İnan futbolu bırakırken son olarak 3 yıl önce Sevilla'dan transfer edilen Mariano da takımla son antrenmanına çıkmasının ardından 'parçalı' formaya veda etti. Galatasaray'dan yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray'daki son antrenmanına çıkan Brezilyalı futbolcumuz Mariano, idman sonrasında takım arkadaşları ve teknik heyetimizle vedalaştı."

Özellikle üst üste kazanılan iki şampiyonlukta yaptığı katkıyla taraftarların sevgilisi haline gelen 34 yaşındaki futbolcu, yaşı ilerledikçe gözden düşmeye başlamıştı.

Önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünülmeyen tecrübeli oyuncu, bugün takımı arkadaşlarıyla son kez antrenmana çıktı.