Eski yıldız geriye dönüyor! Galatasaray'da flaş gelişme

Sezonun bitimine sayılı günler kala önümüzdeki yılın transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da alt yapıdan çıkan Semih Kaya ismi bir kez daha gündeme geldi.

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2020, 11:24 Güncelleme 22 Temmuz 2020, 11:24
Eski yıldız geriye dönüyor! Galatasaray’da flaş gelişme

İÇİNDEKİLER

Lige verilen pandemi arası sonrası ilk galibiyetini Göztepe karşısında elde eden Galatasaray, gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Öncelikli olarak iç transferle ilgili bir yol haritası belirleyecek olan sarı-kırmızılıların Belhanda ve Feghouli gibi yıldızlarına gelecek teklifleri değerlendirme altına alacağı öğrenilirken kiralıktan dönen Diagne ve Babel'in durumları ise netlik kazanmadı.

Yeni Asır'ın haberine göre Premier Lig ekiplerinin yakın takibindeki Luyindama ve sözleşmesi sona eren Lemina ile yolların ayrılması beklenirken yönetimin önceliği savunma hattını değiştirmek olacak. Sağ ve sol beke takviyeler yapacak Galatasaray'da sağa Olympiakos'tan Omar Elabdellaoui'nin transfer edilmesi beklenirken stoper konusunda Sparta Prag ile sözleşmesi sona eren Semih Kaya ilk sırada.

KALECİ VOLKAN BABACAN LİSTEDE
Aslan'da kaleci konusu ise en büyük soru işareti olarak duruyor. Muslera'nın sakatlığı sebebiyle yeni bir kaleci arayışında olan Cim Bom'da Başakşehir'in file bekçisi Volkan Babacan için girişimde bulunulacağı öğrenildi.