Karanlık sezonun karanlık şampiyonu! Başakşehir 2 kez elektriğin kesildiği maçta şampiyon oldu

Sezon boyunca MHK ve TFF içinde bazı isimler tarafından açık şekilde desteklenen Başakşehir evinde Kayseri’yi 1-0 yenerek mutlu sona ulaştı. Ancak şampiyonluk maçı bile tartışmalara yol açtı. 65'te stattaki elektrik kesintisine 15 dakika çözüm bulunamadı 'Trabzon'a çekilen operasyonun damga vurduğu sezon' aynı dünkü maç gibi karanlıkta kaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2020 Güncelleme 20 Temmuz 2020, 07:02
Karanlık sezonun karanlık şampiyonu! Başakşehir 2 kez elektriğin kesildiği maçta şampiyon oldu

İÇİNDEKİLER

SÜPER Lig'de 2019-2020 sezonunun şampiyonu Başakşehir oldu. Turuncu- Lacivertliler çok tartışılan bir maç sonunda Kayserispor'u Mahmut'un 19. dakikadaki golüyle 1-0 yendi. Sezon boyunca MHK ve TFF içinde bazı isimler tarafından açıkça desteklenen Turuncu-Lacivertliler tarihinde ilk kez ipi göğüsledi.

MAÇ 23 DAKİKA GEÇ BİTTİ
Karanlık geceye 65 ve 85'teki elekrtik kesintileri damga vurdu. Tam 23 dakika stat ışıkları yanmadığı için, Trabzonspor- Konya maçıyla aynı saatte sona ermesi gereken karşılaşma, Akyazı'daki son düdükten 23 dakika sonra bitti.

ARTIK ADI 'KARANLIK SEZON!'
Trabzon'un çekilen operasyonla devre dışı bırakılmasının ardından dün sadece stat değil, Türk futbolu da karanlıkta kaldı. 2019-20 sezonu 'Karanlık sezon' olarak futbol tarihine geçti.

BU PENALTI ÇOK TARTIŞILIR
Yine bir Başakşehir maçına hakem tartışması yaşandı. Başakşehir lehine verilen penaltıda, top Kayserili oyuncunun eline takım arkadaşından gitti.