Bursaspor İrfan Buz’la 1.5 yıllık sözleşme yaptı (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

Bursaspor'da İbrahim Üzülmez'in yerine gelen isim İrfan Buz oldu. Yeşil Beyazlı ekip Buz ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. İşte haberin detayları ve 25 Haziran tarihli Takvim gazetesinin spor sayfalarından derlediğimiz haberler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2020 Güncelleme 25 Haziran 2020, 06:54
Bursaspor İrfan Buz’la 1.5 yıllık sözleşme yaptı Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

Bursaspor'da İbrahim Üzülmez'in yerine gelen isim İrfan Buz oldu. Yeşil Beyazlı ekip Buz ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Mesut Mestan "Öncelikle ilk teklif götürdüğümüz andan itibaren ilgisi, samimiyeti ve hassasiyeti için Teknik Direktörümüz İrfan Buz'a teşekkür ediyorum" dedi.

KAF-KAF METECAN BİRSEN'E İKİ SENELİK İMZA ATTIRDI
ING Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi iç transfer harekatını sürdüren Pınar Karşıyaka, daha önce prensipte anlaştığı James Metecan Birsen'le iki yıllık sözleşme imzaladı. Metecan Birsen, Basketbol Süper Ligi ve FIBA Avrupa Kupasında gösterdiği performans ile takdir toplamıştı.

ONAZI'YE KIZILYILDIZ TALİP
Kızılyıldız, Denizlispor'da forma giyen Onazi'yi istiyor. Haberde, Kızılyıldız teknik direktörü Stankovic'in de Onazi'yi Lazio'da forma giydiği dönemden beri izlediğinin altı çizildi.

MUSACCHIO 4 AY YOK
Milanlı
Musacchio, sakatlığı nedeniyle sahalardan 4 ay uzak kalacak. Açıklamada sol ayak bileğinden ameliyat edilen Arjantinli starın sağlığına kavuşmasının 4 ayı bulacağı belirtildi.

ÜZÜLMEZ A.GÜCÜ'NDE
Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, Bursaspor'dan ayrılan teknik direktör İbrahim Üzülmez ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. A.Gücü küme düşerse, Üzülmez'le sezon sonu yollar ayrılabilecek.

SIUTSOU'YA 4 YIL MEN
Belaruslu
bisikletçi Kanstantsin Siutsou, doping yaptığı gerekçesiyle 4 sene men cezası aldı. UCI, Siutsou'nun bisiklet organizasyonlarına katılmasını 4 Eylül 2022'ye kadar yasakladı.