Altay Bayındır'ın yerine o gelecek! İşte Fenerbahçe'nin yeni kalecisi...

Sarı-lacivertlilerin sezon başında MKE Ankaragücü'nden kadrosuna kattığı Altay Bayındır özellikle Premier Lig ekiplerinin yakın markajında. Fenerbahçe, genç file bekçisinin sezon sonunda ayrılma ihtimaline karşı alternatif arayışında. Sarı-lacivertliler, genç kalecinin alternatifini İspanya'da buldu. İşte sürpriz gelişmenin detayları...

Giriş Tarihi 06 Haziran 2020, 16:11 Güncelleme 06 Haziran 2020, 16:18
Altay Bayındır’ın yerine o gelecek! İşte Fenerbahçe’nin yeni kalecisi...

İÇİNDEKİLER

Sezonun sona ermesinin ardından Altay Bayındır'ın olası İngiltere transferini göz önünde bulunduran Fenerbahçe, 1 numaralı formayı emanet edeceği ismi buldu.

Eldesmarque.com, konu ile ilgili yaptığı haberde sarı lacivertlilerin, bonservisi Girona'da bulunan Bono'yu kadrosuna katacağını duyurdu.

Fotomaç'ın derlediği haberin detaylarında yer verilen bilgiler şu şekilde;

"Yassine Bono, bu sezon Sevilla'da kiralık forma giymişti. Tecrübeli eldivenin gelecek sezon rotası Türkiye olacak.

Faslı futbolcu, transferin son gününde Girona'dan Sevilla'ya kiralık dahil olmuştu. Ancak, teknik dirketörü tarafından istediği forma şansını bulamadı. Cluj maçındaki başarısız görüntüsü onun formayı alamamasına sebep olmuştu.

Sevilla, Bono ile yeni bir kontrat imzalamayı düşünmüyor. Bu sebeple oyuncunu gelecek sezon Türkiye'de forma giymesi bekleniyor. Fransız basınına göre milli futbolcunun yeni takımı Fenerbahçe olacak.

Bono, 2 Eylül'de Sevilla'ya satın alma opsiyonuyla gelmişti. Bu, Monchi'nin 13. transferi olmuştu. Tecrübeli eldivan Girona'da başarılı 2 sezon geçirmişti. Ancak, daha iyi bir takıma transfer olmak için Sevilla'yı tercih etti."

YASSINE BOUNOU KİMDİR?

5 Nisan 1991'de Kanada'nın Montreal şehrinde dünyaya gelen Bono, aslen Fas asıllıdır. 1.92 boyundaki eldiven, sol ayağını etkin bir şekilde kullanabilmektedir.

Kariyerine Wydad Athletic Club Casablanca Reserve'de başlayan Bono, daha sonra sırasıyla; Wydad Casablanca, Atlético Madrid B, Real Zaragoza, Atlético Madrid, Girona FC ve Sevilla formalarını terletti. Bono, bu sezon toplamda 10 maça çıkarken 7 kez kalesinde gol görmedi.