Dünyaca ünlü futbolcuya büyük şok! Evine giren hırsız saldırdı, Dele Alli yaralandı

İngiltere'nin Tottenham takımında forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Dele Alli'nin evine iki hırsız girdi. İngiliz futbolcu hırsızlara müdahale etmeye çalıştığı sırada yüzünden yaralandı. Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan yıldız isim, "Korkunç bir deneyimdi ama hepimiz iyiyiz." dedi.

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2020, 09:56 Güncelleme 14 Mayıs 2020, 10:01
Dünyaca ünlü futbolcuya büyük şok! Evine giren hırsız saldırdı, Dele Alli yaralandı

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'da foma giyen 24 yaşındaki futbolcu Dele Alli'nin Kuzey Londra'daki evine dün iki hırsız girdi. Soygun sırasında evde olan İngiliz futbolcunun yaşanan arbede sırasında yüzünden yaralandığı belirtildi.

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'ın yıldız oyuncusu Dele Alli, evine giren hırsızlar tarafından saldırıya uğradı. İngiliz basınında yer alan habere göre kavga esnasında futbolcuyu yüzünden yaralanan hırsızlar, futbolcunun evindeki değerli eşyaları alıp kaçtı.

HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI
Olay esnasında Alli'nin yanında sevgilisinin yanı sıra kardeşi Harry Hickford ile kız arkadaşı ve bir başka arkadaşı da bulunuyordu.

Durumu iyi olan Alli sosyal medya hesabından şunları ifade etti : "Tüm mesajlar için teşekkür ederim. Korkunç bir deneyimdi ama hepimiz iyiyiz. Desteğinize minnettarım." Evden mücevher ve saat gibi değerli eşyaları çalan hırsızların güvenlik kamerasına yakalandığı ve polisin olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi