Fenerbahçe'den bomba hamle! Süper Lig'in yıldızı takasla geliyor

Önümüzdeki sezonun kadro hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, rotasını Göztepe forması giyen stoper Alpaslan Öztürk'e çevirdi. Süper Lig'in en golcü defans oyuncuları arasında bulunan Alpaslan Öztürk için Göztepe'ye Alper Potuk'un teklif edileceği belirtildi.

Giriş Tarihi 30 Mart 2020, 14:00 Güncelleme 30 Mart 2020, 14:01
Fenerbahçe’den bomba hamle! Süper Lig’in yıldızı takasla geliyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'e hızlı bir giriş yapan ancak ikinci yarıda üst üste alınan kötü sonuçların ardından şampiyonluk yarışına neredeyse havlu atan Fenerbahçe'de gelecek sezon için planlamalar başladı.

Son iki sezonda yaklaşık 30 transfere imza atan sarı-lacivertli yönetim bu sefer ince eleyip sık dokuyacak. Yıldız transferlerinde büyük hayal kırıklığı yaşayan Sarı Kanaryalar, öncelikle kadroda düşünülmeyen isimleri elden çıkaracak.

ALPER POTUK - ALPASLAN ÖZTÜRK TAKASI
Savunmada büyük sıkıntı çeken Fenerbahçe'nin Alpaslan Öztürk aşkı bitmek bilmiyor. Devre arasında transfer için nabız yoklayan sarı-lacivertli ekip, Öztürk'ü sezon sonunda kadroya dahil etmek istiyor.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre 26 yaşındaki stoper de Sarı Kanaryalar'da oynamaya sıcak bakıyor. Yönetim sarı-kırmızılı ekiple sıkı bir bonservis pazarlığı yapacak ve kadroda düşünülmeyen Alper Potuk bu transferde kullanılacak.

Göztepe ile bu sezon 19 karşılaşmaya çıkan Alpaslan Öztürk, attığı 3 gol ile Süper Lig'in en çok gol atan stoperleri arasında yer alıyor