G.saray bugün Konya ile deplasmanda karşılaşıyor

Ligde 2. yarıya Denizli galibiyetiyle başlayan Aslan, Konya’da hata yapmak istemiyor. İşte Takvim Gazetesi’nin 26 Ocak 2020 tarihli spor sayfalarından derlediğimiz Galatasaray haberleri…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2020 Güncelleme 26 Ocak 2020, 07:59
G.saray bugün Konya ile deplasmanda karşılaşıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Konyaspor deplasmanında 3 puan arayacak. Süper Lig'in 2. yarısına Denizlispor galibiyetine başlayan Cimbom, Konya'da da kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

MARCAO KART CEZALISI
Cimbom'da sarı kart cezalısı Marcao bugün forma giyemeyecek. Sıtma tedavisi süren Onyekuru ve adaptasyon çalışmaları devam eden Andone de Konya'da yok.

3 YILDIZ KART SINIRINDA
G.Saray'da Konya maçı öncesinde 3 isim sarı kart sınırında... Belhanda, Mario Lemina ve Adem Büyük kart görürse Kayseri maçında oynayamayacak.



GALATASARAY'A KONYA'DA COŞKULU KARŞILAMA
BUGÜN İttifak Holding Konyaspor ile mücadele edecek Galatasaray'ı taraftarı bağrına bastı. Konya'ya gelen Sarı-Kırmızılı takım, taraftarlarınca coşkuyla karşılandı.

BOLOGNA NAGATOMO'DAN VAZGEÇTİ
İTALYAN ekibi Bologna, G.Saray'ın Japon oyuncusu Nagatomo'nun transferinden vazgeçti. Tecrübeli oyuncu kulüp arıyor.

CİMBOM'DA DİEGO İDDİASI
G.SARAY
stoper transferi için çalışmalarını sürdürürken gündeme sürpriz bir isim geldi... Antalya ile yollarını ayıran 33 yaşındaki AngeloDiego'nun Galatasaray'a önerildiği iddia edildi.