Adana Demirspor Başkanına ağır ceza (Yurttan ve dünyadan spor haberleri)

PFDK, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a Menemenspor maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hak mahrumiyeti cezası devam ederken akredite alanlarda yer almasından dolayı 421 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. İşte haberin detayları ve 11 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2019 Güncelleme 11 Ekim 2019, 07:56
Adana Demirspor Başkanına ağır ceza Yurttan ve dünyadan spor haberleri

İÇİNDEKİLER

PFDK, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a Menemenspor maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hak mahrumiyeti cezası devam ederken akredite alanlarda yer almasından dolayı 421 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Sancak ayrıca 66 bin TL de para cezasına çarptırıldı.



ANADOLU EFES EVİNDE ALBA'YI AĞIRLAYACAK
THY Euroleague'de Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nin 2. haftasında bugün evinde Almanya'nın Alba Berlin takımıyla karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşma beIN Sports Haber'den naklen yayınlanacak.



YENİ ŞAMPİYONLARI KILIÇÇI YETİŞTİRECEK
Dünya Boks şampiyonu Adem Kılıççı, İstanbul Maltepe'de açtığı Sportial Fitness ve Dövüş Akademisi'nde sporseverlere ders vermeye başladı. Salonda fitness, zumba, pilates, yoga ve dövüş akademisi gibi birçok alanda hizmet verilirken Kılıççı, "Ülkemizi temsil edecek olan sporcuları yetiştirmek hayalimdi" dedi.