Galatasaray maçı öncesi Ersun Yanal son antrenman öncesi konuştu: Daha iyiyiz daha güçlüyüz kazanacağız

Dünkü idman öncesi 20 dakikalık bir toplantı yapan Yanal, “İlk yapmamız gereken şey sinirlerimize hakim olmak. Daha iyiyiz ve daha güçlüyüz. Bunu sahada ispat edin. Kazanacağımıza olan inancım tam” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2019 Güncelleme 28 Eylül 2019, 07:59
Galatasaray maçı öncesi Ersun Yanal son antrenman öncesi konuştu: Daha iyiyiz daha güçlüyüz kazanacağız

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, bugün oynanacak Galatasaray derbisinin son antrenmanı öncesinde Sarı-Lacivertli futbolcularla yaklaşık 20 dakika süren bir toplantı yaptı. Yanal, ligin en önemli ve en zorlu maçlarından birini oynayacaklarını söyledi.


İYİ OLDUĞUMUZU İSPATLAYIN
İlk yapmaları gereken şeyin sinirlere hakim olmak olduğunu söyleyen Yanal, şu ifadeleri kullandı: Size inanıyorum. Biz daha iyi ve daha güçlüyüz. Sizden isteğim bunu sahada da ispat etmeniz.


GEREKSİZ KART GÖRMEYİN...
Bu derbiyi kazanacağımıza olan inancım tam. Gereksiz yere özellikle itirazdan kart görmenizi istemiyorum. Doğru yerde isabetli pas yaparsak baskı yemeyiz. Maçın her anını yaşamalıyız.


ŞUT ÇEKİN, DÖNEN TOPU TAKİP EDİN
Şut atmaktan çekinmeyin. Ama atılan şutları da takip edin. Dönen topları almamız önemli. Topun arkasına geçtiğimizde ise kaleye yakın yerde gereksiz faul yapmayın. Çıkış paslarımız da isabetli olmalı.


TARAFTARLAR UĞURLAYACAK
Fenerbahçeli tarafarlardan takıma bugün bir sürpriz daha var. Taraftarlar, Sarı-Lacivertli kafileyi Samandıra'dan Türk Telekom Stadı'na kadar meşale ve konvoylarla uğurlayacaklar.


TOLGA CİĞERCİ SOLA GEÇİYOR
Fenerbahçe'de önemli bir çıkış yakalayan Tolga Ciğerci derbide Rodrigues'in yerinde solda forma giyecek. Tolga, "En iyisini yapacağım" dedi.


FENERBAHÇE TAKTİK ÇALIŞTI!
Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yaptığı çalışma ile tamamladı. Son 45 dakikalık bölüm taktik ağırlıklı geçti. Sonrasında ise oyuncular bireysel çalışmalar yaptı. Çalışmanın ardından Can Bartu Tesisleri'nde kampa girildi.

TARAFTAR "SÜPER İKİLİ" DEDİ
F.Bahçeli taraftarlar sanal alemde derbi maçın kritiğini yaparken orta sanadaki iki isme dikkat çektiler. Yorumlarda, "Gustavo ve Emre ile orta sahada üstünlük bizde olur" denildi.