Ronaldo uzun zamandır arıyordu! Çocukluğunda kendisine hamburger yardımı yapan Paula Leca isimli kadını buldu

Cristiano Ronaldo, çocukluğunda kendisine bedava hamburger veren Paula Leca isimli kadını buldu. Portekizli yıldız futbolcu, Leca’ya hatırı sayılır maddi yardımda bulundu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2019 Güncelleme 22 Eylül 2019, 07:55
Ronaldo uzun zamandır arıyordu! Çocukluğunda kendisine hamburger yardımı yapan Paula Leca isimli kadını buldu

İÇİNDEKİLER

Başta Filistin olmak üzere yardıma muhtaç çocuklara milyonlarca Euro yardım eden Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, yine örnek bir davranışa imza attı. Piers Morgan'ın Good Morning British adlı programından davet alan Ronaldo, tek bir talepte bulundu. 12 yaşında Sporting Lizbon'a transfer olduğunda hamburger alacak parası olmayan Ronaldo, kent merkezinde her gün kendisine bedava hamburger veren 3 kadının bulunmasını istedi. Program yetkilileri de 3 kadından biri olan Edna'yı buldu. Popüler futbol kanalı ESPN'nin "Cristiano Ronaldo'nun Edna'yı ve Lizbon'da fakir bir çocukken ona yardım eden iki kızını bulmak için yardımına ihtiyacı var" paylaşımını retweet eden gazeteci Piers Morgan, daha sonra "Gelişme: Sanırım Edna'yı bulduk" diye yazdı. Ancak bulunan Edna değildi. Ronaldo'ya hamburgerleri veren Paula Leca'ydı. Ronaldo'nun Leca'ya, Edna'ya ve diğer kadına da 'hamburgerler' için birer milyon euro vereceği öğrenildi.


Leca, Ronaldo ile yaşadıkları hamburger anısının ömür boyu unutulmayacağını söyledi.

ÇOK ÇEKİNGEN BİR ÇOCUKTU
Leca,
o günleri anlattı: Çocuklar hamburgerciye geliyordu. Bu her gece oluyordu. İçlerinden biri çok çekingendi. O Ronaldo'ydu. Şimdi hatırlayınca gülümsüyorum. Çocuklarıma bu olayı çok defa anlattım. Kocam ise olayı zaten biliyor. Şimdi buluşmak çok heyecan veriyor.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Ronaldo, programda babasıyla ilgili bölümde ağladı.