Fenerbahçe, devlerin istediği Vedat Muriç’in fiyatını belirledi
Kanarya sezon başında Vedat Muriç'i Çaykur Rizespor'dan 3.5 milyon Euro bedelle transfer etmişti. F.Bahçe, 3.5 milyon Euro bedelle alınan Kosovalı golcüyü, 20 milyon Euro’nun altında bir rakama satmayacak.
Giriş Tarihi:


F.Bahçesezon başındaVedatMuriç'i Çaykur Rizespor'dan3.5 milyonEuro bedelletransfer etmişti. Kosovalıgolcü, hazırlıkdönemi, lig maçlarıve milli takımda gösterdiğiperformansladikkatleri üzerineçekti. Avrupa'nındevleri peşine düştü.Scoutlar onu adımadım takip etti.

KANARYA HAREKETE GEÇTİ
Sonolarak Kosova'nın Çekyaile oynadığı maçı izleyen scoutların bugünkü İngiltere maçında da VedatMuriç'i mercek altına alacağı öğrenildi. F.Bahçe bu gelişmeler üzerine harekete geçti.

SON SÖZ FENERBAHÇE'NİN
F.Bahçeoyuncusunun değerini 20 milyon Euroolarak belirledi. Tottenham, Lazio, Napoli ve Fiorentina 25 yaşındaki golcüyü transfer etmek için plan yapmaya başladı. Ama son söz F.Bahçe'nin.

AVRUPA ONUN BÜYÜK HAYALİ
VedatMuriç hemen hemen her fırsatta Avrupa hayalinin olduğunu dile getiriyor ancak Fenerbahçe'de şamipyonluk yaşamadan da takımdan ayrılmayı düşünmüyor.
