Önce İstanbul sonra Bogota! Galatasaray, Falcao ile her konuda anlaştı

Galatasaray'a 3 yıllık imza atacak olan 33 yaşındaki Radamel Falcao sözleşmesinin son senesi, Bogota şehrinin kulübü Millonarios’e bedelsiz olarak gidebilecek... Transferin resmileşmesi için Monaco’nun Mariano Diaz’ı bitirmesi bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2019 Güncelleme 31 Temmuz 2019, 07:58
Önce İstanbul sonra Bogota! Galatasaray, Falcao ile her konuda anlaştı

İÇİNDEKİLER



Cimbom ​Radamel Falcao için geri sayımda... Sarı- Kırmızılılar uzun pazarlıklar sonrası Kolombiyalı yıldız ve menajeri Jorge Mendes'le anlaşma sağladı. Kolombiya ve Fransız basınına yansıyan haberlere göre Falcao, Galatasaray'ın yaptığı 3 yıllık sözleşme teklifini kabul etti.

​FALCAO İSTEDİ, ONAY VERİLDİ
33 yaşındaki golcüye 5 milyon Euro garanti ücret verileceği de öğrenildi. Falcao'nun isteği üzerine tarafların çok ilginç bir madde üzerinde de mütabakata vardığı belirtiliyor.


ÜLKESİNDE BIRAKACAK
Futbolu ülkesinin takımlarından Millonarios'te bırakmak isteyen Falcao, sözleşmesinin son senesi bu kulübe bedelsiz gidebilecek.


BEDELSİZ OLARAK VERECEKLER
Şimdi transferin resmileşmesi için Monaco'nun onayı bekleniyor. Fransız kulübünün, Mariano Diaz'ı kadrosuna kattığında Falcao'yu bedelsiz olarak Galatasaray'a vereceği ifade ediliyor.