Galatasaray’da sezon sonu maaş bütçesi operasyonu için düğmeye basılacak

Feghouli, Muslera, Belhanda, Fernando, Donk ve Mariano için gelecek teklifleri değerlendirilecek. Ndiaye, Eren ve Selçuk’un da sözleşmesi bitecek. Bu 9 oyuncunun Galatasaray’a yıllık maaş yükü tam 150 milyon lira.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2019 Güncelleme 09 Mart 2019, 08:35
Galatasaray’da sezon sonu maaş bütçesi operasyonu için düğmeye basılacak

İÇİNDEKİLER




U
EFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle kemerleri sıkan Galatasaray yeni sezonla beraber müthiş bir maaş bütçesi operasyonuna başlayacak... Sarı-Kırmızılı yönetim yüksek ürretli futbolcularla yolları ayırarak rahat bir nefes almak istiyor. Listede 9 ismin bulunduğu öğrenildi.


MUSLERA VEDA EDEBİLİR
Yönetim ilk planda Feghouli, Belhanda, Fernando ve Mariano için gelen teklifleri değerlendirecek. Muslera ile yolların ayrılması da planlanıyor. Ryan Donk için de tehlike çanları çalıyor.



SADECE SELÇUK UZATABİLİR
Bu isimlerin dışında Badou Ndiaye'nin kiralık sözleşmesi bitecek. Eren Derdiyok ve Selçuk İnan da serbest kalacak. Yönetim sadece Selçuk'la düşük yıllık ücret karşılığında yeni sözleşme yapmayı düşünüyor.


25.8 MİLYON EURO'LUK YÜK
Söz konusu 9 futbolcunun Galatasaray'a yıllık maaş yükü tam 25.8 milyon Euro (Yaklaşık 150 milyon lira). Hedef bu isimlerin bir çoğuyla yolları ayırarak hem maaş bütçesi açmak hem para kazanmak.


BELHANDA ARAPLAR'IN GÖZ HAPSİNDE
Sezonun ikinci yarısında çok iyi bir performans gösteren Younes Belhanda özellikle Suudi Arabistan ve Katar kulüplerinin yakın takibinde... Faslı yıldızın sezon sonu yeni bir transfer yapması olası gözüküyor.